tiistai 31. toukokuuta 2011

28.5.2011 Ähvät treffaa!!

Niin se aika kuluu, ja pienet ähvä pentuset ovat jo mahtavat 3,5 kk vanhoja! Näistä 7 vauhtiveijarista, meitä tuli ilostuttamaan pentutreffeille kuusi, eli Olavi, Väinö, Urpo, Lempi, Hilma ja Kylli. Siinä oli menoa ja meininkiä Kultarannantiellä! Kaikki pennut olivat erinomaisessa kunnossa ja kasvaneet tasaisesti ja maltilla. Kiitos siis omistajille koirien hyvästä hoidosta.
Omat luonteenpiirteensäkin jo vahvistuvat jokaisella pikkuisella bullmastiffin alulla ja jokainen on ihan omanlainen persoonansa. 
Eräskin Kylli-neiti  toimii porukan käskyttäjänä ja yksi filosofi-herra on nimensä mukaisesti hieman harkitseva ja vähän hidaskin..tai sitten muut ovat vaan niin paljon nopeampia. Hilma selkeästi mietti hetken, ennenkuin antoi virran viedä, ja tempautui riehuntaan mukaan. Ja Lempi yritti ensin esittää kovin sopuisaa neitiä, kunnes hänkin joutui jengin menoihin mukaan:) Olavi on vähän kaikkien kaveri ja harrastaa kiipeilyä..kova yritys oli päästä vaikka pöydälle:)
Urpossa on ainesta järjestysmieheksi, niin tehokaasti Urpo-herra seurasi tilanteiden kehittymistä ja tarvittaessa koki tarpeelliseksi puuttua asioihin.
Kuvia tuli treffeiltä näpsittyä 'muutama', joten tässä sitä kuvasatoa:
Kaikki yhes koos + Elina


Kylli ja Hilma + lentävät korvat :)

Lempi



Halituokio


Rohmutassun Flirtti-Kyllikki


Rohmutassun Filosofi-Väinö

Rohmutassun Fiini-Lempi


Rohmutassun Fiksu-Hilma


Rohmutassun Feikki-Turpo

Rohmutassun Freesi-Olavi


Väinö, Olavi, Hilma, Urpo, Lempi ja Kylli

Urpolla tulee jo väsy silmään <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti